Maatwerk in facilitaire services


Benieuwd hoe we het andere bedrijven gemakkelijk maken? Neem een kijkje in ons portfolio. Geïnteresseerd? We komen graag langs voor persoonlijk advies.


 • Telefoon en receptie
 • Keukeninrichting
 • Restaurantinrichting
 • Schoonmaak
 • Bedrijfscatering
 • Multiservices

 


Een vaste waarde in uw organisatie: de behulpzame medewerkers van uw receptie. Onze goed opgeleide receptionisten, telefonisten en gastvrouwen zijn het perfecte visitekaartje van uw bedrijf. Hospitality begint bij het eerste contact, onze medewerkers begrijpen dit.

 


De keuken van uw bedrijfsrestaurant (deels) renoveren? Een hele investering. Laat u adviseren door FM at Work en profiteer van onze ervaring met efficiënt en slim indelen en inrichten.

 


Het nieuwe werken heeft het traditionele gebruik van bedrijfsrestaurants op zijn kop gezet. Dat vraagt ook om een andere inrichting: warm, flexibel, eigentijds gestyled. FM at Work luistert, adviseert en voert uit.

 

Het concept 12.UUrtje is een uitgebalanceerd lunchconcept voor de kleinere bedrijfsrestaurants. Alle processen hebben we gestandaardiseerd. 12.UUrtje heeft naast eigen kleding ook eigen signing. Dagelijks genieten de lunchgasten van hoogwaardige producten uit een vast assortiment. 12.UUrtje breidt u eenvoudig uit met extra counters via een leaseconstructie.


Zoekt u een professionele oplossing voor een onbemensde cateringomgeving? Dan hebben wij De Kast van…, een betaalbaar alternatief voor organisaties met minimaal vijftien en maximaal veertig lunchgasten. Vanuit een multifunctionele kast serveren we heerlijke versproducten. Lokale leveranciers leveren versbereide en gezonde producten. Denk aan ambachtelijke soep, heerlijk vers brood en lekkere vleeswaren. Voor een vast bedrag luncht uw lunchgast in het restaurant. De Kast van… nodigt uit om met z’n allen informeel aan tafel te lunchen. Kortom, een aantrekkelijk concept voor een gezonde en gevarieerde lunch uit de eigen regio.

 


Werkplezier hangt samen met een schone omgeving. FM at Work bemiddelt en vindt een passende partner voor de schoonmaak, als single service of in combinatie met hospitality services.

 

 

Bedrijfscatering uitbesteden betekent  efficiency, kwaliteit, beleving, variatie én continuïteit. Natuurlijk bevelen we ons moederbedrijf SAB Catering van harte aan voor uw bedrijfsrestaurant.

 


Multiservice is bij ons echt multi: van alles! Een breed pakket van diensten en producten op het gebied van strategie, operationele aansturing, aanbestedingen of facilitair beheer. We brengen partijen bij elkaar, bewaken de kwaliteit en functioneren als centraal aanspreekpunt. Iedere combinatie in services is mogelijk.


IJgenweis eten en drinken is één van onze horecaformules. IJgenweis staat voor anders dan anders en op eigen wijze. In zelfstandige horecavestigingen ondernemen we maatschappelijk verantwoord. Met zo veel mogelijk biologische producten en streekproducten.

Genomineerd voor Horecava Innovation Award. Wij beheren vier IJgenweis-locaties op toplocaties in prachtige natuurgebieden. Bij IJgenweis staan streekproducten op de menukaart. Omdat deze zich richten op de regio verschillen ze per vestiging. Wij werken met lokale leveranciers en biologische boeren. Nieuwsgierig? Bij Horeca leest u waar de IJgenweis-locaties zijn en wat ze u te bieden hebben.


Berlin is een trendy Grand Café voor de studentencampus in Diemen-Zuid. Maar ook voor buurtbewoners en werknemers van omliggende bedrijven. Campushoreca is een tussenvorm van horeca en onderwijscatering. Veel jonge mensen kiezen voor duurzaamheid. Bij Berlin daarom een interieur van veel gebruikte materialen, retro-meubels en natuurlijke en eerlijke producten uit de regio. Een heerlijke cappuccino, een verse muntthee en een lunch of warme maaltijd? Iedereen is welkom. ’s Avonds is Berlin een gezellige uitgaansgelegenheid en een goede locatie voor (bedrijfs)feesten en evenementen. Benieuwd naar onze menu’s, arrangementen en mogelijkheden? Ga naar Horeca


Receptie, jubileumfeest, opening, congres, beurs of zakelijk diner? Onze afdeling Evenementen draait er de hand niet voor om. Wij adviseren, organiseren en regelen. Van gezond eten, drinken, bediening tot meubilair, verlichting en muziek. Kortom, de totale regie. Zowel kleine als grote evenementen. In alle stijlen, sfeervolle thema’s: wij zetten elke keer weer een geslaagd evenement neer. En altijd volledig volgens uw wensen. Natuurlijk op alle SAB-locaties, maar ook op uw eigen locatie. Of op een van onze speciale locaties in het land.


Met onze dochteronderneming FM at Work helpen we u op vaste en tijdelijke basis met facilitair beheer, telefoon- en receptiediensten en inrichting van bedrijfsrestaurants. Persoonlijke aanpak, opgestroopte mouwen en efficiency: daarvan kunt u op aan. U richt zich weer op waarin u goed bent: uw kerntaken. Wilt u advies? Neem dan contact op met salesmanager Thess Overwater.

 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1