Al uw facilitaire diensten in één hand!

 

Welke vorm van facilitaire dienstverlening u ook nodig hebt, FM at Work zorgt dat het op rolletjes loopt. Strak en goed georganiseerd. Zodat u nergens naar om hoeft te kijken en zich kunt bezighouden met de zaken die er bij u toe doen.

U krijgt ervaren specialisten over de vloer. Van receptioniste tot cateringmanager en van schoonmaker tot keukenadviseur. Op elk niveau, voor elke facilitaire dienst. Een compleet pakket of een enkele service.

Maak kennis met onze vier specialismen: telefoon- en receptiediensten, keuken- en restaurantinrichting, bedrijfscatering en multiservices.

Direct meer weten?

 

Telefoon en receptieHoeveel flex- of thuiswerkers u ook hebt, de vaste basis voor uw klanten is en blijft de receptie: altijd onnadrukkelijk aanwezig,  gastvrij en persoonlijk. De receptioniste kent iedereen, wijst de weg en weet hoe ze een thuiswerker kan bereiken.

Hospitality begint bij het eerste contact. Onze goed opgeleide receptionisten, telefonisten en gastvrouwen zijn het perfecte visitekaartje van uw bedrijf. Of ze nu met klanten bellen, bezoekers verwelkomen of uw eigen personeel ontvangen. FM at Work beschikt over ruim dertig receptionisten. Dat staat garant voor continuïteit.

“Als bezoekers met een glimlach het pand verlaten, voel ik me gewaardeerd. Ik ben trots op ons team als we worden bedankt voor de gastvrije ontvangst.”
Astrid Lobert, receptioniste bij Dura Vermeer Groep

Benieuwd hoe klantgericht en efficiënt uw huidige receptie werkt? Vraag onze gratis quickscan aan!

“Als mensen hier binnenkomen, moeten ze zich bijzonder voelen. Het eerste contact is al bij de intercom aan de slagboom. FM at Work begrijpt dat.”
Bauke Riemersma, Facilitair manager bij Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost

Keuken- en restaurantinrichting

 

Een professionele keuken is als een hectisch zenuwcentrum. Het ontwerp bepaalt of samenwerken in piekuren slaagt of niet. FM at Work denkt mee, adviseert, ontwerpt en richt in. Of u uw keuken efficiënt wilt inrichten, uw bedrijfsrestaurant sfeervoller wilt maken of verbetering zoekt voor uw bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

FM at Work levert alles op het gebied van meubilair, apparatuur en keukenmaterialen. Onze styling- en interieuradviseurs helpen u graag met verrassende ideeën volgens de laatste trends. Nieuwbouw, renovatie of aanpassing? FM at Work zorgt voor gemak door u goed te begeleiden. Bekijk de slideshow voor inspiratie en mogelijkheden.

 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1

Bedrijfscatering


Bedrijfscatering uitbesteden betekent efficiency, kwaliteit, beleving, variatie én continuïteit. We bevelen u graag onze moederorganisatie SAB Catering aan voor uw restauratieve voorzieningen en evenementen.

De missie van SAB: Met verrassend eten en drinken mensen gelukkiger maken. Daar zijn ruim 600 enthousiaste medewerkers op ruim 225 locaties dag in, dag uit mee bezig. Bij onafhankelijke consumentenonderzoeken is SAB Catering al twee jaar op rij in de top drie beland van beste bedrijfscateraars van Nederland. 

Bekijk de slides voor een impressie van de cateringservice van SAB Catering.

 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1
 • fullslide1

Multiservices

 

Multiservices bij FM at Work. Het woord zegt het al: een breed pakket van diensten en producten. Strategie, operationele aansturing, aanbestedingen of iets heel praktisch als de inzet van een huismeester. Uw facilitair consultant adviseert en treedt op als regisseur. We brengen partijen bij elkaar, bewaken de kwaliteit en functioneren als centraal aanspreekpunt.

Iedere combinatie in services is mogelijk: van telefoon- of receptiediensten, het ontwerpen en inrichten van compleet nieuwe of het aanpassen van bestaande bedrijfskeukens en- restaurants, bedrijfscatering, schoonmaak, beveiliging, afvalverwerking, bedrijfsverhuizingen, groenvoorziening, handymanservices tot het bestellen kantoorartikelen.

Stel zelf uw pakket in facilitaire dienstverlening samen en profiteer van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven.

 • fullslide1